De Consultancy Kamer

Binnen deze kamer zijn professionals met verstand van zaken betrokken, die bedrijfsmatig adviseren omtrent inrichting van processen, goede werkwijzen, beleid en training en opleiding van medewerkers voor een optimaal resultaat met oog voor alle betrokken partijen en hun belangen.

Op verzoek kan in een (pre-) audit het bedrijfsbeleid worden gewaardeerd o.a. met betrekking tot de te hanteren financiële reserves voor langlopende complexe schaden. Maar ook of aan gestelde beroeps- en gedragsregels en het geformuleerde ondernemingsbeleid wordt voldaan. In kaart wordt gebracht welke verbeteringen daarbij nog zouden kunnen worden doorgevoerd en of wellicht het bedrijfsbeleid dient te worden aangescherpt. Begeleiding de implementatie daar van bijvoorbeeld in de vorm van interne audits kan worden geboden. In samenspraak kan desgewenst met ervaren trainers een op maat gesneden training worden verzorgd, ter verankering van deze resultaten in de uitvoering van de dagelijkse praktijk en verbetering van de organisatie.

Organisatie inzicht
Met behulp van een bredere toepassing van de online Letselschadedossierreview (LDR) kan afdelingsbreed zo voor een rechtsbijstandverlener en of verzekeraar versneld inzicht worden verkregen in aandachts- en knelpunten ter directe verbetering van de dienstverlening, onderlinge samenwerking  en versnelling in de afhandeling van schaden. Desgewenst kan partijen daarbij hulp worden geboden met een tijdelijke inzet van ons Taskforce 20 maanden +  interventie team, gespecialiseerd en ervaren (in binnen- en buitendienst) in het hulp bieden bij het zorgvuldig en versneld oplossen van deze zaken. Stuk voor stuk zijn dit professionals die hun sporen verdiend hebben in het versneld afwikkelen van schaden op een zorgvuldige manier. Zij zijn als geen ander gewend doel- en resultaat gericht te werken en concreet ook zulke afspraken met u te maken.
 
Taskforce 36 maanden zaken

Dit interventie team kan desgewenst tijdelijk  ‘in gevlogen worden’ om hulp bieden bij de introductie van het Letselschade Dashbord en het versneld vlottrekken en of oplossen van langer  lopende letselschadezaken.

 Hulp bij implementatie

De kennis en ervaring van onze Taskforce ter introductie van het Letselschade Dashbord binnen uw organisatie levert u als organisatie direct zicht en input op voor de hoogst noodzakelijke beleidsmatige interventies voor een betere beheersing van uw letselschadebehandeling.

Extra werkdruk voor de bestaande organisatie wordt zo voorkomen en gewaarborgd wordt dat daadwerkelijk verandering kan worden gerealiseerd. Uiteraard worden uw medewerkers daarbij in deze ontwikkeling meegenomen door hen de voordelen van deze aanpak te laten zien en ervaren. Ook waarborgt dit een versnelde en succesvolle structurele implementatie van het Letselschade Dashbord binnen uw organisatie ( ze ook tabblad  LDR)

Human Resource Consultant

Yvonne’s en Henk Wim's expertise ligt op het gebied van  vraagstukken m.b.t. Human Capital: Ondersteuning bij het transformeren van de organisatiecultuur, veranderingen op het gebied van organisatieontwerp , de gedragsmatige kant van Verandermanagement, Learning & Development, Talent management, implementatie van nieuwe werkwijzen en werk gerelateerde problematiek zoals: Hoge werkdruk, ziekteverzuim, gedragsproblemen die ontstaan doordat men niet optimaal gebruik maakt van zijn/haar eigen mogelijkheden.

Zij weten wat er nodig is om mensen die vastlopen weer in beweging te krijgen, grip op hun situatie te krijgen en succesvol te zijn.

Dienstverlening

  • Interim waarneming / advieswerk / project management
  • Het onderkennen en borgen van best practices
  • Productontwikkeling en innovatie implementatie in dagelijkse praktijk

Kosten

Naar begrote opgave bij specifieke projecten / audits afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden. Wij zijn gewend vanuit deze Kamer resultaat gebonden afspraken te maken ter structurele verbetering van processen, optimalisatie van inzet van menskracht en realisatie van besparing op kosten en of schadelast.

Partners

Algemeen Consultancy Kamer Specialist
Het Letselhuis B.V.
mr. Gerrit Hulsbergen re - algemeen directeur
Het Letselhuis b.v.
Functie: MfN mediator / Gerechtelijk Deskundige / Nivré Register expert - meer info klik op foto
mr. Henk Wim Lijftogt Health coach
mw. Yvonne van de Panne
Buro van de Panne
Branche: Groei-expert voor kinderen,ouders en eigenwijze managers
Functie: Zorg Kamer Consultant Het Letselhuis
mr. W. de Vries MBA
Het Letselhuis B.V.
Functie: Interim en senior consultant
mw. mr. dr. R. Wijne
Wijne Health Law
Branche: Gezondheidsrecht
Functie: Adviseur gezondheidsrecht

Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 59344563
BTW nr: NL853432557B01