De Online schikken Kamer

Via deze Kamer kunt u eerst zelf nog no cure no pay een schikkingspoging wagen door online bij schikken.com vertrouwelijk een bedrag aan te geven waarvoor u bereid bent te schikken. Uw opponent wordt na uw registratie en aanvraag door www.schikken.com uitgenodigd dit ook te doen. Gaat deze daarop in en slaagt de schikkings-poging dan is direct duidelijk voor welk bedrag en welke kosten daaraan voor wie verbonden zijn. Slaagt de online schikkingspoging niet dan zijn geen kosten verschuldigd noch rechten verspeeld. De schikkingspoging blijft geheim.

Online vertrouwelijk uw schikking beproeven: Het schikken van de toekomst!

Schikken.com is gemaakt wanneer u snel en vertrouwelijk wilt onderzoeken of uw zaak  oplosbaar is. U maakt slechts kosten wanneer uw poging slaagt en kent die vooraf. Gebruik van Schikken.com met verstand kan aan slepende zaken snel een einde maken of die voorkomen. Partijen bepalen het moment waarop zij de tool inzetten.

Automatisch bericht: Deal or no deal

U krijgt automatisch bericht wanneer er nieuws is over uw schikkingspoging. U weet direct waar u aan toe bent: deal or no deal.

 

Match

Bij een overlap bedragen komt direct een match tot stand. Door de voorwaarden van www.schikken.com te accepteren voor het gebruik  van de tool zijn partijen beide gehouden tot vergoeding van de schikkingskosten (hoofdelijkheid). Wij sturen een factuur naar de partij(en) waarvan aangegeven is dat zij de kosten zullen dragen met een cc aan de andere partij. Incassering van de factuur zal bij gebreke van betaling conform onze eveneensmet het gebruik van de tool geaccepteerde algemene voorwaarden plaatsvinden.

 

No Deal : 1 x kans op gratis herkansing

Slaagt een eerste online schikkingspoging niet dan krijgen zij beide nog 1 x een herkansing. 

 

No Deal : gratis gebruik Schikken.com

Schikken.com is gratis in het gebruik wanneer u niet tot overeenstemming komt. Slechts bij een match worden de vooraf bekend gemaakte kosten in rekening gebracht.

 

No Deal toch oplossen?

U bent er samen niet uitgekomen via schikken.com, hoewel dat wel uw wens was. Zoek  dan vrijblijvend contact met ons om samen te onderzoeken, hoe wij uw kansen inschatten al dan niet na een mediation, gezamenlijk overleg en of nader deskundigen onderzoek.

 

Vervolg na uitblijven schikking

Is een schikking niet gelukt, dan hebt u op voorhand niets verloren / weggegeven en kan een bezoek aan de Mediation Kamer van Het Letselhuis zeker zinvol zijn om in een vertrouwelijk persoonlijk gesprek onder neutrale begeleiding van een mediator verder vertrouwelijk te onderzoeken of de kloof overbrugbaar is. 

Richting tot oplossing

De input en resultaten van uw schikkingspoging vallen onder de met de acceptatie van onze algemene voorwaarden overeengekomen vertrouwelijkheid. Krijgt uw zaak een vervolg met een mediation binnen Het Letselhuis dan heeft onze mediator desgewenst toegang tot de informatie uit uw schikkingspoging om snel inzicht te krijgen op welke onderdelen u het wel / niet eens geworden bent. Uiteraard gaat de mediator vertrouwelijk met deze informatie om die wel een indicatie kan geven over de echte knelpunten en een richting tot oplossing geven in nadere samenspraak met partijen. Uiteraard weer vertrouwelijk. Aan deze mediation zijn wel kosten verbonden waarover vooraf nadere afspraken worden gemaakt. 

Vertrouwelijkheid informatie

De informatie van de schikkingspoging wordt vertrouwelijk behandeld en slechts onderling gedeeld wanneer dat expliciet besproken wordt, zonder buiten de mediation werking te kunnen hebben tenzij expliciet en schriftelijk anders overeengekomen is.

Demonstratie schikken.com 

Op de site van http://www.schikken.com staat een animatiefilm zonder geluid, hoe deze tool te gebruiken bij: druk op een aantal malen op de pijl voor een demonstratie waarbij u stap voor stap door de tool geleid wordt of bel ons voor een demonstratie. Succes bij uw eerste online schikkingspoging en dat er nog maar vele mogen volgen ter versnelling van de afhandeling van zaken.

Gebruik na eenmalige registratie 

Daar vertrouwelijk met informatie wordt omgegaan en dit gewaarborgd moet worden, dient u zich éénmalig te registreren. Daarna kunt u direct inloggen. via http://www.schikken.com/registrant~registreren Bent u al eerder geregistreerd dan kunt u direct inloggen via http://www.schikken.com/registrant~login

Meerdere schikkingspogingen in andere zaken

Nadat u bent ingelogd krijgt u direct een overzicht van al uw schikkingspogingen en de stand van zaken daarin. Succes!

 

Kosten

Deal or no deal:

Geen schikking: Geen Kosten

Wel schikking: vaste prijzen

Partners

http://www.schikken.com

Eén of meerdere vertegenwoordigers uit één van de andere kamers van Het Letselhuis

Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 59344563
BTW nr: NL853432557B01