De Preventie Kamer

Schade aan de mens kan plotseling optreden en vergaande (financiƫle) gevolgen hebben. Dat kunnen wij niet altijd voorkomen. Wel kunnen wij er samen met u voor zorgen dat vervolgschade tot een minimum beperkt blijft door preventief en proactief optreden ter beperking van schade en bevordering van herstel. Dit leidt tot een aanmerkelijk lagere schadelast en maakt dat risico's verzekerbaar blijven.

Het onderstaande schema geeft inzicht in een regulier verloop van de schadevaststelling aan de mens. Met name met onze dienstverlening kunnen wij in de groen gekleurde vlakken helpen uw schade onafhankelijk tot een oplossing te brengen. Wilt u meer informatie. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. 


 

Dienstverlening

  • Audits gericht op:
    • Naleving interne en externe (kwaliteits)beleid: zowel inhoudelijk als qua gedrag
    • Toereikendheid schadelast en beleid
  • Training / opleiding en intervisie medewerkers
  • Interventie management in complexe probleemzaken gericht op versnelde tussentijdse geschiloplossing

Kosten

Partners

  • Eén of meerdere vertegenwoordigers uit één van de andere kamers van Het Letselhuis
Algemeen Preventie Kamer Specialist
Het Letselhuis B.V.

Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 59344563
BTW nr: NL853432557B01